Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Νέα χόμπι και ο υπολογιστής

Από τον Βαγγέλη

Με τον υπολογιστή μου αρέσει να παίζω. Αυτές τις μέρες παίζω μια ώρα την ημέρα, πότε μόνος μου και πότε με τους φίλους μου. Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το Counter Strike 1.6. Σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλοί κανόνες, απλά στόχος σου είναι να σκοτώνεις τους άλλους. Βασικά μου αρέσουν τα όπλα που έχει το παιχνίδι και ειδικότερα το Κάλσας. Δεν πιστεύω ότι ο υπολογιστής είναι δύσκολος αλλά τον βρίσκω χρήσιμο γιατί μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε με αυτόν. Μου αρέσει πολύ γιατί παίζω συνέχεια.

Παλιός και Νέος

Από τον Σταύρο

Ο υπολογιστής είναι εύκολος. Μου αρέσει γιατί παίζω. Είναι χρήσιμος γιατί ασχολούμαι με κάτι και γιατί βοηθάει στο να κάνουμε κάποιες δουλειές πιο εύκολα. Παίζω 5 με 6 ώρες την ημέρα και μόνο καμία φορά παίζω με τους φίλους μου. Τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι τα Fallout 3, το Counter Strike 1.6. Το Counter Strike Source έχει ωραία γραφικά. Δεν υπάρχουν ήρωες. Πιστεύω ότι ένα παιχνίδι δεν μπορεί να έχει ήρωες γιατί δεν θα είναι διασκεδαστικό. Δεν ξέρω πότε φτιάχτηκε ο υπολογιστής γιατί τότε εγώ δεν υπήρχα. Ξέρω ότι κάνει εύκολη τη ζωή μας γιατί μπορείς να στείλεις λογαριασμούς και μπορείς να μιλήσεις με τους συγγενείς σου, ή να το χρησιμοποιείς για να βάζεις λογαριασμούς στις τράπεζες. Σήμερα το χρησιμοποιούν και σε πολλά μαθήματα στο σχολείο, όπως στη βιολογία. Το προτιμώ γιατί μου αρέσει πιο πολύ να γράφω στον υπολογιστή παρά στο τετράδιο και στο βιβλίο και είναι πιο εύκολο.

2 σχόλια:

  1. den moy aresi ka8olou gt den moy arese ka8oloy ane xexasa na po ime o proedros kai i ipalilimoy kai leme oti den mas arese !!!! plaka kano STAVROS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει η σκοποβολή γιατί επιδιώκω να βρω το στόχο , όχι όμως στη θέση του στόχου να βρίσκεται ένα ζωντανό πλάσμα , ούτε καν στη φαντασία μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή